Neem direct contact op met uw betrouwbare AV partner in de regio Aalsmeer 0297 - 712600

Business Event

 

Organiseren van een business event of congres

U staat voor de mooie uitdaging een business event te organiseren! Maar waar te beginnen? Of het nu gaat om een groot congres, evenement of bedrijfsfeest, PAR-AV helpt u bij de audiovisuele invulling. Hoe minimalistisch of uitgebreid u het ook wenst, wij denken met u mee en altijd in oplossingen!

Onze kracht ligt in het feit dat wij in de voorbereidingsfase al nauw betrokken zijn als adviseur, waardoor wij met u als 1 team naar het hoogst haalbare kunnen streven. Vervolgens is het aan ons om dit plan te realiseren. Wij blijven gedurende het hele traject uw aanspreekpunt!

Een onvergetelijk business event voor uw gasten

Ons doel is een tot in de puntjes verzorgde uitgevoerde productie, waarbij alle stukjes perfect in elkaar passen: sprekers die de perfecte ondersteuning krijgen, mooi licht, timing, strak beeld en perfect geluid. Het is ons vak en specialisatie om u volledig te ontzorgen en de regie in handen te nemen, zodat u zich op uw gasten kunt richten. Wij zijn ervaren in business events van 50 tot 1000 personen.

Andere evenementen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wist u dat

we service gericht zijn.
we een eigen technische dienst hebben.
we uitsluitend werken met nr1 topmerken
we zeer flexibel zijn in uitvoering van uw opdracht.
we specialist zijn voor versterking in kerken.
we de hoogste standaard hanteren binnen de AV-branch.

Contactgegevens

info@par-av.nl | 0297 – 712600

Buiten onze openingstijden kunt u ook ons service nummer bellen voor vragen die niet tot morgen kunnen wachten of voor spoed gevallen.

Service nummer : 06-14776460