Neem direct contact op met uw betrouwbare AV partner in de regio Aalsmeer 0297 - 712600

Licht en geluid voor band versterking

 

Wanneer u een optreden gepland heeft, wilt u natuurlijk dat het geluid goed versterkt wordt. PAR-AV denk graag met u mee en heeft voor ieder optreden een geschikte en betaalbare oplossing.
Tijdens een oriënterend gesprek nemen we graag de tijd om uw wensen, verwachtingen en mogelijkheden te bespreken.

Band apparatuur huren

Het is bij ons ook mogelijk om een complete tour te bespreken waarbij de technici van PAR-AV het transport, opbouw, show en afbouw verzorgen. Heeft u liever dat wij alle apparatuur voor u klaarzetten in ons magazijn in Aalsmeer dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Neem nu alvast een kijkje in ons magazijn.

De juiste persoon op het juiste moment

De technici van PAR-AV zijn tijdens het optreden volledig inzetbaar. Door gebruikt te maken van de nieuwste digitale technieken regelen we monitoren in met de ipad direct naast de artiest. De monitoren worden zo snel en effectief ingeregeld. Door onze basis presets in de digitale mixer zijn ook vocals, instrumenten en front geluid snel ingeregeld. De verlichting wordt vooraf geprogrammeerd zodat het optimale uit het systeem gehaald kan worden. Dit is wat PAR-AV uw partner maakt, de juiste keuze voor licht en geluid voor uw band versterking.

Andere evenementen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wist u dat

we service gericht zijn.
we een eigen technische dienst hebben.
we uitsluitend werken met nr1 topmerken
we zeer flexibel zijn in uitvoering van uw opdracht.
we specialist zijn voor versterking in kerken.
we de hoogste standaard hanteren binnen de AV-branch.

Contactgegevens

info@par-av.nl | 0297 – 712600

Buiten onze openingstijden kunt u ook ons service nummer bellen voor vragen die niet tot morgen kunnen wachten of voor spoed gevallen.

Service nummer : 06-14776460