Neem direct contact op met uw betrouwbare AV partner in de regio Aalsmeer 0297 - 712600

<Naar de stream pagina>

Streaming event

Streaming van evenementen is aan de orde van de dag.

U wilt uw evenement geheel of gedeeltelijk virtueel maken. PAR-AVents heeft voor u de oplossing.
PAR-AVents neemt samen door wat u verwacht van de stream en bespreekt welke faciliteiten op de locatie al aanwezig zijn. Door rekening te houden met uw budget zonder in kwaliteit in te leveren, heeft uw event altijd een passende oplossing.

Inloggen via browser of inbellen

Doordat we gebruik maken van verschillende platvormen kunnen we de juiste interactie bieden voor uw bezoekers of werknemers. De bezoekers kunnen meekijken via diverse browsers, ipad en smartphone. Is er alleen een telefoonverbinding beschikbaar dan kan men meeluisteren via een inbel verbinding.

Virtual Studio

Door video-conferencing en livestreams slim met elkaar te combineren maken wij evenementen deels of helemaal virtueel.
Hierdoor kunnen sprekers vanuit huis of kantoor presenteren terwijl u zelf in de studio bent. Wij schakelen alles aan elkaar en uw kijkers kijken naar eenzelfde scherm.

Wenst u een gepersonaliseerde omgeving dan bespreken we graag onze mogelijkheden en wij maken voor u een op maat gemaakte offerte.

Internetverbinding

Een vaste internet verbinding op uw evenement locatie is voor ons geen eis. We maken gebruik van onze eigen mobiele internetverbinding (Royalwifi)  waardoor we een vrije verbinding hebben naar onze provider. Het gebruik van de Royal Wifi is bij ons inbegrepen in de offerte.

Save your Event.

Uw evenement staat op korte termijn gepland en kan helaas (deels) niet doorgaan. We helpen u graag om op een professionele manier uw event te streamen.

Andere evenementen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wist u dat

we service gericht zijn.
we een eigen technische dienst hebben.
we uitsluitend werken met nr1 topmerken
we zeer flexibel zijn in uitvoering van uw opdracht.
we specialist zijn voor versterking in kerken.
we de hoogste standaard hanteren binnen de AV-branch.

Contactgegevens

info@par-av.nl | 0297 – 712600

Buiten onze openingstijden kunt u ook ons service nummer bellen voor vragen die niet tot morgen kunnen wachten of voor spoed gevallen.

Service nummer : 06-14776460