Neem direct contact op met uw betrouwbare AV partner in de regio Aalsmeer 0297 - 712600

Live Event Streaming

 

Streaming media is anno 2018 niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van vele gerenommeerde bedrijven. De technische kennis van onze IT-technici in combinatie met onze professionele apparatuur staan er voor garant uw event juist beeld te brengen.

Zo ontvangt u van ons een eigen unieke weblink zodat uw klanten kunnen inloggen of we streamen naar een youtube kanaal.

Live streaming wordt voornamelijk gebruikt:

  • bij zakelijke evenement met als doel om een grotere groep consumenten in aanraking te laten komen met producten / diensten.
  • om uw klanten te betrekken bij een merkbeleving.
  • om uw gasten/personeel welke niet live aanwezig kunnen zijn toch te betrekken.

U ontvangt van ons een eigen weblink zodat uw klanten kunnen inloggen of we streamen naar een youtube kanaal.

 

10 redenen om je event te live-streamen

1. Meer deelnemers voor jouw event
Live Streaming trekt meer bezoekers naar je evenementenlocatie. Zij verwachten meer kennis te vergaren en meer leerzame ervaringen op te doen bij een fysiek event dat Live Streaming biedt.

2. Bezoekersaantal stijgt per jaar
Naar verwachting zal het bezoekersaantal voor een event mét Live Streaming tot bijna 30% toenemen, vergeleken met een fysiek evenement zónder Live Streaming.

3. ‘Get together, right here, right now’
Live Streaming brengt mensen vanuit afgelegen of op internationale locaties bij elkaar. Langdurige reistijden en hoge reiskosten kun je schrappen uit je marketing- /communicatiebegroting.

4. Besparing van geld én tijd
Live streaming bespaart geld doordat mensen virtueel bij elkaar zijn, en tijd doordat jouw bezoekers hun kostbare tijd goed besteden.

5. Verhoging van user experience
Live Streaming verhoogt het aantal mensen dat jouw evenement ervaart. Dus zijn er na afloop ook méér ervaringen om te delen.

6. ‘Slapende’ leden wakker schudden
Live Streaming is een geweldig hulpmiddel om de slapende leden (leden die nog niet eerder een fysiek event hebben bezocht) binnen jouw organisatie te activeren: je kunt tot 50% meer betrokkenheid bereiken.

7. Olievlek-werking
Live Streaming creëert een virtuele gemeenschap van deelnemers die op de Live Streaming kunnen reageren en die met elkaar kunnen netwerken. Op lange termijn zou je dit zelfs kunnen laten uitmonden in een spin-off van je bedrijf of event.

8. ‘Gelukkig hebben we de beelden nog.’
Live Streaming voorziet je van opnames die zowel waardevol zijn voor jou en de aanwezigen als voor degenen die het evenement hebben gemist.

9. Verhoging van inkomsten
Door gebruik te maken van Live Streaming tijdens je evenement bied je sponsoren een podium dat de kosten van je evenement (deels) kan dekken of zelfs winst kan generen.

10. Waardevolle content
Live Streaming levert waardevolle informatie op. Medewerkers, klanten en opdrachtgevers hebben namelijk de mogelijkheid om direct (inhoudelijke!) feedback te geven op de Live Streaming via chat, polls en diverse social media.

Andere evenementen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wist u dat

we service gericht zijn.
we een eigen technische dienst hebben.
we uitsluitend werken met nr1 topmerken
we zeer flexibel zijn in uitvoering van uw opdracht.
we specialist zijn voor versterking in kerken.
we de hoogste standaard hanteren binnen de AV-branch.

Contactgegevens

info@par-av.nl | 0297 – 712600

Buiten onze openingstijden kunt u ook ons service nummer bellen voor vragen die niet tot morgen kunnen wachten of voor spoed gevallen.

Service nummer : 06-14776460