Neem direct contact op met uw betrouwbare AV partner in de regio Aalsmeer 0297 - 712600

Audio in kerken:
Geluidsversterking van een Kerkdienst en of concert in een kerk kan weleens een uitdaging zijn. De meeste oudere kerken komen uit de tijd dat er nog geen elektriciteit was. Een van de dingen waar ze in het ontwerp van het gebouw mee rekening moesten houden was dat het geluid van de voorganger overal goed en duidelijk verstaanbaar moet zijn. Een kerkgalm van enkele seconden is daarom ook geen uitzondering.

Één of meerdere geluidsbronnen:
In een kerkdienst waarbij er slechts één spreker per keer aan het woord is goed te verstaan.
Spreekt men te luid of te snel dan komt het geluid aan alle kanten terug en wordt de spraak verstaanbaarheid door de natuurlijke galm aangetast. Een ander verschijnsel is dat wanneer er meerdere geluidsbronnen (bij een concert of koor) gelijktijdig geluid produceren, een brei van geluid door de kerk vliegt. Geluid komt op punten samen, die elkaar versterken en op andere punten elkaar uitdoven. Het is bijna een onmogelijke opgave om al het geproduceerde geluid overal goed verstaanbaar te krijgen.

De techniek :
PAR-AV Maakt gebruik van een techniek waarbij we het geluid sturen, vertragen en versterken. Door het toepassen van deze techniek is het versterkte geluid in 95% van alle gevallen goed bij het publiek te bezorgen. De natuurlijke galm van 5 tot 7 seconden wordt tegengewerkt en vaak teruggebracht tot onder de 0.9 seconde teruggebracht.

Online kerkviering op uw eigen kerkpagina:
Een nieuwe dienst die wij in kerken toepassen, is het streamen videobeeld met geluid direct naar uw eigen webpagina. Dit kan (live) bekeken worden op uw computer, tablet of telefoon.

Het streamen doen wij onder de samenwerkende naam PAR-AVents. Dit is een samenwerking tussen AVents en PAR-AV. Zo verbreden we onze kennis, diensten en service.

Vaste installatie en onderhoud:
Heeft u een permanente oplossing nodig voor uw kerk dan geven wij u graag advies. Daar waar het gewenst is leveren we de aanpassing en nemen vervolgens u het onderhoud uit handen. We staan in rechtstreeks contact met de importeurs en servicesteams zodat ook specifieke situaties behandeld kunnen worden.

Een aantal kerken gingen u al voor:
St. Jans Geboorte kerk (de Kwakel)
R.K. kerk Heilig Hart van Jezus (Vinkeveen-Waverveen)
Janskerk (Mijdrecht)
H. Johannes de Doper (Mijdrecht – Wilnis)
Sint-Urbanuskerk (Nes aan de Amstel)
Sint-Urbanuskerk (Bovenkerk)
Anna Kerk (Amstelveen)
De Schutse (Uithoorn)
De Burght (Uithoorn)
Thamerkerk (Uithoorn)
Pieterskerk (Utrecht)
Sint Jan Geboorte (Kudelstaart)

Andere evenementen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wist u dat

we service gericht zijn.
we een eigen technische dienst hebben.
we uitsluitend werken met nr1 topmerken
we zeer flexibel zijn in uitvoering van uw opdracht.
we specialist zijn voor versterking in kerken.
we de hoogste standaard hanteren binnen de AV-branch.

Contactgegevens

info@par-av.nl | 0297 – 712600

Buiten onze openingstijden kunt u ook ons service nummer bellen voor vragen die niet tot morgen kunnen wachten of voor spoed gevallen.

Service nummer : 06-14776460